Announcement

Collapse
No announcement yet.

Was it just me?

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Was it just me?

    Was it just me or was gopherforum unavailable for like 24 hours, beginning yesterday morning? I missed it! lol

  • #2
    Missing

    Was it just me or was gopherforum unavailable for like 24 hours, beginning yesterday morning? I missed it! lol
    I had it for about an hour. The rest of the time I got a "server not found" error.

    Steve


    Comment


    • #3
      LOL that was strange. I was able to see it the entire time, but I had a sneaking suspicion when I was the only member on the forum that something was up.

      HAHAHHAHA

      I was thinking hmmm well maybe everyone is out shopping or something but come onnnnnnnn! Everybody hahahahahha

      Everything seems cool now though
      - Subscribe to my Lawn Care Marketing Blog Feed and get daily tips sent to you. Free!
      Download your Free trial of Gopher Lawn Care Software.

      Comment


      • #4
        I noticed this on Friday when it stopped working.

        But I'm happy it's back online, I was having Forum withdrawals on clicking New Posts... phew

        Comment


        • #5
          well I was trying to upload some pics to an album on my profile. I created the album but when I went to hit "upload" it said that the site was not found or that it did not exist. That was between 2-3 am Saturday am and it did not work the rest of yesterday. I did not try to get online today till this afternoon and then it worked. I thought Steve had Banned me!!! haha! j/k!

          I tried everything, rebooted my computer, cleaned out my cookies, and the cache..... nothing worked...

          Comment


          • #6
            email

            I even tried to email Steve. "Server Not Found"

            Steve


            Comment


            • #7
              I even tried to email Steve. "Server Not Found"

              Steve
              I thought about trying that but feared that I would not be able to get through. I was going to get a hold of Artie since he is one of the few active here and on my forum. I would have been able to contact him by email from where he registered on my forum.

              P.S. The good side, I got to post some extra new articles on my forum! lol

              Comment


              • #8
                I had same Problem

                <a href="http://www.gopherforum.com/index.php?pageid=GopherHaul-Lawn-Care-Business-School&graduate=194b68eeca36487dca64dec08b53427b">
                <img src="http://www.gopherforum.com/uploaded-files/images/school-logo-banner.gif" border="0">
                </a>

                Comment


                • #9
                  I thouht the web site was attacked by some left wing whitehouse trouble shooter trying to silence the long time PATRIOTS here.

                  Comment


                  • #10
                    I thouht the web site was attacked by some left wing whitehouse trouble shooter trying to silence the long time PATRIOTS here
                    Actually you're right!!!!

                    Here is the dude who did it too. What a sinister looking fellow!

                    - Subscribe to my Lawn Care Marketing Blog Feed and get daily tips sent to you. Free!
                    Download your Free trial of Gopher Lawn Care Software.

                    Comment


                    • #11
                      Actually you're right!!!!

                      Here is the dude who did it too. What a sinister looking fellow!

                      STEVE!!! How DARE you post a pic of lawncrafter?!?!?! just kidding!

                      Comment


                      • #12
                        Good One!

                        Comment

                        Working...
                        X