Announcement

Collapse
No announcement yet.

Board Function not working

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Board Function not working

    I don't know if it is just me, but I cannot click on the "In" link on the 'Last post info' colum on your board. It takes me to this

    ****************************************************************************************************************************

    Ikonboard CGI Error
    Ikonboard has exited with the following error:

    Permission denied

    This error was reported at: Sources/Newest.pm line 100.

    Please note that your 'real' paths have been removed to protect your information.

    ****************************************************************************************************************************

    What do you think of that?

  • #2
    Hi ritchiem,

    I am having a tough time finding this link. Could you be more specific where it is at?
    - Subscribe to my Lawn Care Marketing Blog Feed and get daily tips sent to you. Free!
    Download your Free trial of Gopher Lawn Care Software.

    Comment


    • #3
      this is the link copied from the error page

      http://www.gophergraphics.com/forum....;t=1634

      Comment


      • #4
        and that is on any "In" link on any forum

        Comment


        • #5
          Ohhhhh I see what you mean. Yea I get the same thing. I will have to figure out what's going with that.

          Thanks.
          - Subscribe to my Lawn Care Marketing Blog Feed and get daily tips sent to you. Free!
          Download your Free trial of Gopher Lawn Care Software.

          Comment

          Working...
          X