PDA

View Full Version : How To Remove Grass to reseed


Jhath2
06-19-2007, 07:26 PM
Hello Guys,

New to the site and i am learning a lot. This is my first official year of Lawn care and landscaping. I had a call about removing a larger area of grass around the house to be reseeded later. I don't know if i am up to it but would like to put a bid on the account. I would like to start doing this line of work. Any Info on pricing and how to do the job would help!!!

Thanks guys,
JHath

tiedeman
06-19-2007, 08:30 PM
Now is the grass pretty thick or thin? Why do they want it removed? Explain in a little more detail the situation, and the size of the area

Jhath2
06-19-2007, 08:47 PM
It is pretty thick grass has about 6 trees. The total sq ft is around 7000 i hope this helps

Thanks
JHath

tiedeman
06-25-2007, 01:33 PM
So the sod and the trees need to be removed?

06-25-2007, 04:14 PM
Sorry about the confusion pretty new to this...

Just the Sod needs to be removed. I didn't know if you might charge extra for the trees. Thanks Jhath

tiedeman
06-28-2007, 05:32 PM
Now you are renting a sod cutter right?