PDA

View Full Version : Quickbooks " Fixed Assests


Nikon
01-07-2008, 08:21 PM
Hey guys finally broke down and purchased Quickbooks Pro 2008

Getting everything together and to work with gophersoftware for scheduling and invoices.

When entering equipment for fixed assets when we add what the item COST does that amount INCLUDE the tax as well?


Artan Outdoor Maintenace
Thanks Tony

Steve
01-07-2008, 10:15 PM
Hi Tony,

I am no accountant but yes I do think you would include the tax. If anyone else has a thought on this, please jump in.

LGYardService
01-08-2008, 01:19 PM
Quote[/b] ]I am no accountant but yes I do think you would include the tax. If anyone else has a thought on this, please jump in.

I don't own Quickbooks yet, but I have a similar program. ( Not nearly as good) But on mine, yes, you do include taxes on assets and all your equipment and stuff.

So, Tony, how is the 2008 program doing? I'm planning on buying it along with Gopher.

There's a sale going on at Staples and I get the pro 2008, just like yours, for $129.99. I guess I better get it before the sale is over. http://www.gophergraphics.com/forum/iB_html/non-cgi/emoticons/biggrin.gif


Thanks,

Luke