PDA

View Full Version : my first website


jab1472
02-20-2008, 08:20 AM
hey guys i get a lot of good info from this site and love it and so i tried to make my own website from one of you free Templates but i think it needs some help the site is 4seasonsva.com i have no html experience i can't get some of my own pics up on the site and the banner i have so maybe some feedback from the pros will help thanks guys ................jay

ritchiem
02-20-2008, 11:46 AM
its not so bad, especially for your first site. What editor are you using? Dreamweaver, coffeecup?

Would be nice to put your contact info on the bottom of every page and create a contact form on the 'contact' page.

Also some page titles to let your visitors know what page they are one would be good too.

Apply some SEO and you are off to the races.

makbootzy
02-20-2008, 12:01 PM
Im not sure why the pics are not loading but i was bored and made these if you like them let me know and I will give you the full size ones....free! There is a business card and a png logo for your site so you dont have a box around it.

makbootzy
02-20-2008, 12:02 PM
business card

Steve
02-20-2008, 12:23 PM
Rick very nice business card designs!

Jay,

I am very happy to see you were able to put together that website. That is amazing!

Nice!

makbootzy
02-20-2008, 12:27 PM
Thank you Steve. Maybe if I get better I can offer some packages.....I have a ways to go! I just like being creative.

jab1472
02-20-2008, 12:35 PM
Quote[/b] (ritchiem @ Feb. 20 2008,12:46)]its not so bad, especially for your first site. What editor are you using? Dreamweaver, coffeecup?

Would be nice to put your contact info on the bottom of every page and create a contact form on the 'contact' page.

Also some page titles to let your visitors know what page they are one would be good too.

Apply some SEO and you are off to the races.
thanks for the reply i just dl the template then upload it and a jpg of my company name with the help from the tech guy from 1&1 web host and file zilla im not so good on the computer

jab1472
02-20-2008, 12:42 PM
Quote[/b] (makbootzy @ Feb. 20 2008,1:01)]Im not sure why the pics are not loading but i was bored and made these if you like them let me know and I will give you the full size ones....free! There is a business card and a png logo for your site so you dont have a box around it.
thats cool what program did you use to make that and is it easy to use?

makbootzy
02-20-2008, 12:48 PM
I used Jasc Paint Shop Pro 9....easy? I think it might be once you figure out what everything does(alot of options).

Steve
02-20-2008, 12:49 PM
Rick,

You could be offering packages now! That looks very professional! Come up with some packages and post about it or put it in your signature.


Jay,

What else do you want to do with your website now or is it good enough for now?

jab1472
02-20-2008, 01:03 PM
Quote[/b] (Team Gopher @ Feb. 20 2008,1:49)]Jay,

What else do you want to do with your website now or is it good enough for now?
I can't upload my banner or some of my pics

Steve
02-20-2008, 01:50 PM
What type of problem is it giving you?

jab1472
02-20-2008, 02:18 PM
Quote[/b] (Team Gopher @ Feb. 20 2008,2:50)]What type of problem is it giving you?
I upload it to my site with file zilla but when i go to my site its not there

justin_time
02-20-2008, 02:47 PM
Quote[/b] (jab1472 @ Feb. 20 2008,3:18)]Quote[/b] (Team Gopher @ Feb. 20 2008,2:50)]What type of problem is it giving you?
I upload it to my site with file zilla but when i go to my site its not there
You have to make sure your are properly connected to your site. You also need to know on the site where you have to upload your html and your pictures

jab1472
02-20-2008, 02:53 PM
Quote[/b] (justin_time @ Feb. 20 2008,3:47)]Quote[/b] (jab1472 @ Feb. 20 2008,3:18)]Quote[/b] (Team Gopher @ Feb. 20 2008,2:50)]What type of problem is it giving you?
I upload it to my site with file zilla but when i go to my site its not there
You have to make sure your are properly connected to your site. You also need to know on the site where you have to upload your html and your pictures
file zilla is connected when i upload but how do i know where to send it so it gets to the right spot im new at this VERY NEW

justin_time
02-20-2008, 03:15 PM
Quote[/b] (jab1472 @ Feb. 20 2008,3:53)]Quote[/b] (justin_time @ Feb. 20 2008,3:47)]Quote[/b] (jab1472 @ Feb. 20 2008,3:18)]Quote[/b] (Team Gopher @ Feb. 20 2008,2:50)]What type of problem is it giving you?
I upload it to my site with file zilla but when i go to my site its not there
You have to make sure your are properly connected to your site. You also need to know on the site where you have to upload your html and your pictures
file zilla is connected when i upload but how do i know where to send it so it gets to the right spot im new at this VERY NEW
Are you in a rush ?

I can help you tonight

If you have skype. My username on skype is justinpitre

I will be able to walk you through Filezilla.. I find it easy and simple.

jab1472
02-20-2008, 03:17 PM
no rush what time is good for you

jab1472
02-20-2008, 03:20 PM
oh im sorry i don't have skype

justin_time
02-20-2008, 03:29 PM
around 6:00 or so.. Eastern time...


go to Skype (http://www.skype.com) and download the skype messenger

justin_time
02-20-2008, 05:42 PM
Here's a screen capture of my site...

I hope this helps.. let me know if you need more information

http://i35.photobucket.com/albums/d192/justinpitre/Filezilla.jpg

jab1472
02-21-2008, 02:23 PM
sorry 4 late reply ill try that thanks ............jay

justin_time
02-26-2008, 05:19 PM
I am wondering if your still having problems with Filezilla