PDA

View Full Version : #12 template problems


wahlturfcare
02-07-2006, 11:13 AM
I having a friend build me a website using your #12 template, but we cant get any of the icons to show up or anything. We a temporarily hosting on geocities for now. The link is www.geocities.com/wahlturfcare What could we do to fix this and make everything show up?

Steve
02-07-2006, 11:22 AM
Hi wahlturfcare,

I just checked the site http://www.geocities.com/wahlturfcare/ are you sure thats the one? It doesn't look like template #12. Let me know so I can review the code.

wahlturfcare
02-07-2006, 11:29 AM
Team gopher, that the one we are using. We changed the icon button names and she moved them to both sides. but cant get any of your colors are logos to show up, even my stuff.

Steve
02-07-2006, 11:40 AM
Ok let's start with the top left image all the way at top left.
I right clicked on it with my mouse and then left clicked on view image and this is the link name I found
http://www.geocities.com/wahlturfcare/black%20flower%20lt.jpg

black%20flower%20lt.jpg

First I would rename this file. I think the %20 represents a space? But I am not sure.

Take out all the spaces in the name. Make the image blackflowerlt.jpg

Then upload it and change the html code to insert the new image name.

Try that and let me know.

wahlturfcare
02-09-2006, 12:16 PM
Gopher, I had my friend do what you said and everything still doesnt want to show up. Anything else you think it could be? If you want I can give you her email directly if you would like.

Steve
02-09-2006, 01:28 PM
Hi,
Why not have her post here. That way we can help others who might be having the same problem.

I see that some progress has been made.
The top left image is now directed to http://www.geocities.com/wahlturfcare/blackflowerlt.jpg

Ok now you have to make sure in your main directory that this file exists blackflowerlt.jpg

Right now it doesn't exist.

Once you out the file in there it will work.

wahlturfcare
02-15-2006, 01:05 PM
team gopher, I had here do what you said but it is still messing up. What else can we do?

Steve
02-15-2006, 04:29 PM
Hi wahlturfcare,

This file does not exist.
http://www.geocities.com/wahlturfcare/blackflowerlt.jpg
You have to put the file
blackflowerlt.jpg
into
http://www.geocities.com/wahlturfcare/
directory. Until you do so, it will not appear.
There is nothing more to it. That is the exact problem.