PDA

View Full Version : Barcode


gene gls
05-08-2007, 08:40 PM
The barcode feature is disabled in my program but it still prints on the invoice. How do I stop it from printing?
Thanks......Gene

Gopher Support
05-09-2007, 01:21 AM
Go to Options | Billing and uncheck the option labeled "Display barcode on invoices and statements"

tiedeman
05-09-2007, 02:51 PM
thank is pretty cool. I never knew I could take the barcode off.