PDA

View Full Version : Estimate to Contract


Apex Lawn 2003
01-30-2006, 01:11 PM
I am trying to make contracts for the 2006 season. I have used the estimate part of program. What I have done is had to re type the signature and date at bottom for every one. Was wondering if there is a easier way.

Steve
01-30-2006, 01:44 PM
Hi Apex Lawn 2003,

Go to your estimate section and click on the Set Defaults button. Then follow the steps in this Estimate F.A.Q. (http://www.gophergraphics.com/forum/cgi-bin/ikonboard.cgi?act=ST;f=2;t=57)