PDA

View Full Version : address labels


10-31-2005, 12:57 PM
We will soon be sending out our customer Holiday cards and of course all of their names and address are in Gopher. Is there a way to print address labels through your program. We also have quick books installed on the computer if there is an avenue through there. I would really appreciate any help.

Thank you.
Sam's Lawn, Tree & Landscaping

Steve
10-31-2005, 09:53 PM
Hi Tiffany,

In the list of frequently asked questions (http://www.gophergraphics.com/forum/cgi-bin/ikonboard.cgi?act=ST&f=2&t=684) there are two posts that may be helpful.

Creating custom letters or envelopes with Mail Merge (http://www.gophergraphics.com/forum/cgi-bin/ikonboard.cgi?act=ST;f=2;t=1052)

Making mailing labels (http://www.gophergraphics.com/forum/cgi-bin/ikonboard.cgi?act=ST;f=2;t=267)

tlclismore
11-03-2005, 10:13 AM
Quote[/b] (Guest @ Oct. 31 2005,3:57)]We will soon be sending out our customer Holiday cards and of course all of their names and address are in Gopher. *Is there a way to print address labels through your program. *We also have quick books installed on the computer if there is an avenue through there. *I would really appreciate any help.

Thank you.
Sam's Lawn, Tree & Landscaping
Hi Tiffiny,
I asked this question as well. It seems a waste that all the information that you put in about a customer cannot be used efficiently by being able to print out address labels without having to spend extra time mucking around with mail merges and exporting to another program.

Steve
11-03-2005, 10:52 AM
Hi tlclismore,

Do you use Avery labels in Australia? If so which #?

tlclismore
11-04-2005, 04:40 AM
Hi Guy's,
Yes we use Avery labels in Australia. It suppose it depends on your printer as to what labels you use eg: dedicated label printer, Laser printer, Inkjet etc....
I can't find a box with a nnumber on it for the Avery labels that I use (sorry).
* Important note * In Australia we use A4 as the standard sheet/page size. This might be worth noting if you are going to add a label function.
Regards Ross

Steve
11-04-2005, 07:21 AM
Thank you for the insight.

tlclismore
11-05-2005, 03:05 AM
No problem and we also spell check differently to you guy's. The correct spelling (for Australia) is...... Cheque....
Regards,
Ross