PDA

View Full Version : Anyone getting these?


tlclismore
10-17-2005, 02:40 PM
I am getting a couple of error messages. Is anyone else had trouble with them?

tlclismore
10-17-2005, 02:43 PM
This is the other message, I don't know where it is getting it's date from as I have never used this date in any of my transactions. I am running version 3.2.13

Steve
10-17-2005, 03:16 PM
Hi tlclismore,

Could you tell us the steps you are taking? This will help us try and recreate the error.

tlclismore
10-18-2005, 06:01 AM
The first one I am trying to add the metric unit mesurements to the drop down list.

All I did was:
1). *Click on functions.
2). *Click on database management.
3). *Click on add metric units British.
the popup conformation box appears and I select ok. Bang that's when the error message appears.

The second one all I am doing is trying to add equipment usage history.
1). *Click on New Usage.
2). *Fill in all the details (or you can leave it blank it doesn't matter).
3). Click Ok to save the data and bang the error message appears.

I have no idea where it is getting that date from as I am not putting that date in.

Steve
10-18-2005, 04:17 PM
Hi tlclismore,

Check your email, we sent you something to see if we can narrow this down further.

tlclismore
10-21-2005, 12:44 AM
Thanks for updating the tables, you guy's are great.