PDA

View Full Version : Will Gopher work with quickbooks pro 2005 Canadian


bjslawnservice
07-27-2005, 09:37 AM
Hey,

I am looking into buying quickbooks pro 2005. But I am wondering if the Canadian version will work with gopher? I just thought I would find out before I go out and buy it.

Thanks,

William Jordan

Steve
07-27-2005, 10:17 PM
Hi bjslawnservice,

Right now it hasnt been tested with the Canadian version. If you are using this and run into problems, let us know so we can resolve them.