PDA

View Full Version : backing up Gopher


05-24-2005, 08:39 AM
When I click on backup everything seems to go fine and it says the backup was successful but when I go to the backup file and click on it the icon in the folder says "gopher backup 2002". *When I click on that it says that the application is not found. *Can you help me?

Steve
05-24-2005, 11:59 AM
Hi Maureen,

It might be working. Is it creating a *.zip file?
You wouldn't want to double click on it because the computer wouldn't know what to do with the file, only Gopher would know.

Review these posts and see if they help.

How do I Backup my data in Gopher? (http://www.gophergraphics.com/forum/cgi-bin/ikonboard.cgi?act=ST&f=2&t=684)

Video Training File (http://www.gophersoftware.com/training/backup-database.htm)

These links are from the General Gopher Questions FAQ (http://www.gophergraphics.com/forum/cgi-bin/ikonboard.cgi?act=ST&f=2&t=684).

05-24-2005, 03:48 PM
Thanks. It is working. I went and restored and it did restore with the previous info. The file name "gopher2002" is what made me think something wasn't right.

Steve
05-24-2005, 04:00 PM
Hi Maureen,

I am happy to hear it's working.