PDA

View Full Version : Complete Jobs


hoghunter
11-06-2004, 09:21 PM
When selecting complate all jobs from the schedule calendar it does not allow you to edit the jobs and add your time and details from the day. But it will if you select to only complete some of the jobs for that day.

Is this a bug?

Using the latest version.

Gopher Tech
11-08-2004, 07:16 AM
Hoghunter, that is just the way Gopher was designed. Complete all jobs was created as a fast way to mark all job completed without the options located in the some jobs section.

hoghunter
11-09-2004, 04:42 PM
Can this be changed? I would like to still be able to input my time information on each job.

Steve
11-10-2004, 10:47 AM
Hi hoghunter,

You are able to do what you want now by clicking Complete, Some Jobs and then Select All.