PDA

View Full Version : Employee Tab...... problem


o-so-n-so
03-19-2004, 08:26 PM
When I go to my "Employee" tab. Then to "Employee List" and then double click on one if my employees, a screen comes up with 3 tabs. "Employee Setup", "Comment", "Work Schedule".

My problem is that when I go to a employee to log in his time in the Work Schedule tab, every employee after the first comes up as the first person I worked with.

Example: I log in Tims time for a day in the Work Schedule part of this section and close out Tims Employee Set up.

Now I go to Mark and double click his name and it comes up as Tim again. Everyone comes up as the first person I worked with.

I have to shut down the program and start over.

Help.........

Gopher Support
03-22-2004, 11:55 AM
I was unable to recreate the problem. *But that might be because I was working with the pre-release 2004 update. *Try downloading the update from here (http://www.gophersoftware.com/update/gopher2004.exe) and let us know if the problem persists.

Soupy
03-22-2004, 09:14 PM
Gopher, What's up with the pre release. Do you recommend that we all try it? or does it have a ways to go yet before it is ready?

o-so-n-so
03-22-2004, 11:04 PM
The problem went away.


thanks

Gopher Support
03-23-2004, 12:03 PM
If you are experiencing any problems with Gopher 2003 then I would recommend downloading Gopher 2004. We are putting together the final installation for Gopher 2004 right now.

AZTLANLC
03-29-2004, 03:11 PM
Quote[/b] (Gopher Support @ Mar. 23 2004,12:03)]I would recommend downloading Gopher 2004. We are putting together the final installation for Gopher 2004 right now.
Where is it?

Steve
03-29-2004, 03:43 PM
Hi AZTLANLC,

The link is in the post above.
Quote[/b] ]Try downloading the update from here and let us know if the problem persists.

Click on the word here in the post above.