PDA

View Full Version : company namw


hydrogreen
01-20-2004, 08:01 PM
when I first downloaded gopher I put my company name in small letters. Now that I have purchased the program I would like to change that to capitols. Is this possible?

Thanks

Gopher Tech
01-21-2004, 07:50 AM
Yes it is. Yo should have no problem.

hydrogreen
01-21-2004, 08:10 AM
When I go to chg. it say WARNING your currant reg. num wiil not work. Do you wish to continue.

Gopher Tech
01-21-2004, 08:28 AM
Hi Hydrogreen,

Thats ok. Continue through that and if you have any problems you can always call.

hydrogreen
01-21-2004, 10:38 PM
Thanks Gopher it woked fine.