PDA

View Full Version : EXPENSE


turfboy
07-28-2003, 04:08 AM
Can you please tell me all the features of the "Expense" tool, and how to use them. I have looked everywhere for the tutorials on it, but you have let that one out, I cannot even find it in the users manual. Please Help. http://www.gophergraphics.com/forum/iB_html/non-cgi/emoticons/sad.gif

Gopher Tech
07-28-2003, 08:38 PM
Hi Turfboy,

This is a feature we are continuing to expand upon. Ultimately it will tie in with your job costing reports.
To use the Expense section at the moment, you can set up different expense categories, such as gas etc. Then go into the expense history to add in specific expenses. The expense template is to be used for reoccurring expense tracking.

On the reports section you can print out your list and summary of expenses.

Thank you for your input and keep us posted on how we can improve Gopher.

Mister Landscaper
07-28-2003, 09:03 PM
Thanks I was gonna ask about this next http://www.gophergraphics.com/forum/iB_html/non-cgi/emoticons/smile.gif